'Verder kijken dan de klacht'

Hoe massage de klachten van een persoon kan verlichten of zelfs verdrijven heeft mij altijd al gefascineerd. Daarom ben ik in 2006 gestart met het volgen van verschillende massage cursussen en opleidingen en heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan in een Wellness centrum. Door aanhoudende lovende reacties ben ik in 2008 gestart met mijn eigen massagepraktijk aan huis.

Een jaar na het starten van mijn eigen praktijk besloot ik, vanwege groeiende belangstelling in mijn massages, dat de accrediteerde HBO opleiding: 'Natuurgeneeskundig Therapeut in de Thaise Yoga massage' meer identiteit zou geven aan mijn groeiende praktijk. Met behulp van mijn opleiding heb ik technieken leren beheersen die mij de mogelijkheid bieden om cliënten efficiënter te behandelen en te begeleiden.

De ervaring die ik heb opgedaan in mijn opleidingen en in mijn eigen massage praktijk heeft mij laten zien om verder te kijken dan de klacht. Mijn specialiteit is dat ik eventuele blokkades in het lichaam snel lokaliseer en daardoor een efficiëntere behandeling op maat kan samenstelling.

Contact opnemen


Naam: Elly Wijnen
Praktijk locatie: Oranje Nassaustraat 8
5554 AG Valkenswaard
Postadres: Alberdinck Thijmstraat 11
5554 TE Valkenswaard
GSM:
Email:
06-28535866
info@solarplexus.nl

aangesloten bij de BATC